Myllärin by Helsinki Mills

Ohrarieskat

Tässä resepti, jossa käytät pois puuronjämät. Kokeile myös muillakin hiutaleilla kuin ohrahiutaleilla.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
15 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
30 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton
V
Vegaani

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

12

rieskaa

1 rkl rypsiöljyä
5 dl vettä
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa

Ohjeet

  1. Mittaa Myllärin Luomu Ohrahiutaleet, voi tai rypsiöljy ja vesi kattilaan. Kuumenna ja keitä muutama minuutti. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

  2. Sekoita loput ainekset keskenään ja lisää ohrapuuron joukkoon. Kaada taikina hyvin jauhotetulle alustalle.

  3. Muotoile leivinpaperoidulle uunipellille noin sentin paksuisia kiekkoja, jotka ovat halkaisijaltaan 10–12 cm. Paista 225 C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia, kunnes rieskat ovat kypsiä.

    Peitä liinalla ja tarjoile lämpiminä.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,8 g
Proteiini
4,6 g
Energia
149,3 kcal
Hiilihydraatit
26,7 g
Rasva
2,3 g
Tyydyttynyt rasva
0,2 g
Suola
0,9 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Gluteeniton reikäleipä
1 h 20 min L, GL, VG, M, K, V

Gluteeniton reikäleipä

Bruschetta
2 h 15 min L, VG, K

Bruschetta

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat
1 h VG

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat