Ainesosat
pullaa
Ohjeet
Valmista ensin mantelitäyte. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja nypi tasaiseksi. Pyörittele massasta noin 20 g painoisia palloja lautaselle ja laita kylmään kovettumaan
Valmista taikina sekoittamalla kädenlämpöiseen nesteeseen hiiva. Lisää joukkoon Myllärin pullajauhoseos, jätä jauhoja hieman rasvanlisäys vaiheeseen ja vaivaa taikinaksi.
Lisää voi tai rypsiöljy ja loput jauhoista taikinan joukkoon ja jatka vaivaamista n.5 min. Anna taikinan kohota 30 min.
Leivo vehnäjauhoja tarvittaessa apuna käyttäen taikinasta pyöreitä pullia leivinpaperoidulle uunipellille. Kohota pullia 30-40 min. Paina mantelitäytepallo keskelle pullaa. Voitele pullat kananmunalla ja ripottele raesokeria päälle. Paista 225 C asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.