Myllärin by Helsinki Mills

Myllärin Granolakakku

Rapeutta ja makua kakkupohjaan tuo tietenkin Myllärin Granola. 

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
50 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

kakku

4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl kuohukermaa
1 tl leivinjauhetta

Ohjeet

  1. Vaahdota kananmunat ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

  2. Lisää kuohu kerma ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

  3. Sekoita vehnäjauho ja leivinjauhe ja lisää taikinaan. 

  4. Kaada taikina leivinpaperoituun, tai voideltuun kakkuvuokaan. 

  5. Lisää lopuksi Myllärin Granola kakkutaikinan pinnalle. Paista 175 C asteessa noin 25 minuuttia.

Ostoslistalle

Vinkit

Tarjoile kermavaahdon ja tuoreiden marjojen kanssa.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,5 g
Proteiini
7,0 g
Energia
307,5 kcal
Hiilihydraatit
40,2 g
Rasva
12,4 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton Tuuloman Torttu
50 min L, GL

Gluteeniton Tuuloman Torttu

Gluteeniton Valkosuklaa Blondies
45 min GL, VG

Gluteeniton Valkosuklaa Blondies

Gluteeniton Appelsiinikeikauskakku
1 h L, GL, VG

Gluteeniton Appelsiinikeikauskakku

Kakkupohja täytekakkuun
55 min

Kakkupohja täytekakkuun