Myllärin by Helsinki Mills

Mestarin Myslipatukat

Voit valmistaa näitä vaikka koko viikoksi kerrallaan. Jos muka ei katoaisi nopeammin herkkusuihin.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
2 h
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
2 h 20 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton
V
Vegaani

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

12

patukkaa

1 kpl banaani
200 g Nutellaa
1 tl suolaa
2 rkl hunajaa

Ohjeet

  1. Kuori banaani ja murskaa kevyesti haarukalla isossa kulhossa.

  2. Lisää joukkoon hunaja, suola ja maapähkinävoi. Sekoita tasaiseksi.

  3. Lisää joukkoon Myllärin Mestarin Mysli ja sekoita kevyesti tasaiseksi.

  4. Vuoraa laakea astia. Esimerkiksi piirakkavuoka leivinpaperilla. Levitä massa tasaiseksi levyksi vuokaan.

  5. Laita jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi kovettumaan. Leikkaa haluamaasi muotoon.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
4,5 g
Proteiini
6,9 g
Energia
370,2 kcal
Hiilihydraatit
48,9 g
Rasva
15,0 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Suola
1,1 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteenittomat Linzer-keksit
L, GL

Gluteenittomat Linzer-keksit

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit
30 min L, GL

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit

Suklaahippukeksit
2 h L, VG

Suklaahippukeksit

Granolakeksit
1 h 15 min L, VG

Granolakeksit