Myllärin by Helsinki Mills

Labneh - Libanolilainen jugurttilevite

Virkistävää vaihtelua voille ja margariinille. Jugurtin happamuus tuo leipiin mahtavaa lisämakua!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
4 h
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
4 h 10 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

levite

600 g turkkilaista jugurttia
2 tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä
1 dl ruohosipulia

Ohjeet

  1. Laita maustamaton jugurtti harsoliinaan tai suodatinpussiin ja nosta siivilään pystyyn. Laita jääkaappiin ainakin neljäksi tunniksi. Voit laittaa jugurtin valumaan edellisenä päivänä.

  2. Siirrä valutettu jugurtti kulhoon. Mausta jugurtti suolalla ja ruohosipulilla. Laita Labneh tarjoiluastiaan ja valuta oliiviöljy päälle.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,2 g
Proteiini
3,1 g
Energia
143,8 kcal
Hiilihydraatit
4,1 g
Rasva
12,9 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Suola
1,9 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Gluteeniton reikäleipä
1 h 20 min L, GL, VG, M, K, V

Gluteeniton reikäleipä

Bruschetta
2 h 15 min L, VG, K

Bruschetta

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla
30 min GL, V

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla