Myllärin by Helsinki Mills

Kaurainen banaani­pannukakku

Asiakkaan resepti

Helppo, kaurainen pannukakku! Vaihtelua välipaloihin, johon voit käyttää ylijääneen keitetyn kauranjyvän.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
25 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
35 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

uunipelti

2 dl maitoa
1 kpl banaani
2 kpl kananmunaa
½ tl suolaa
1 tl kanelia (jauhettua)
2 rkl sokeria
½ tl leivinjauhetta

Ohjeet

  1. Laita kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Kaada massa pyöreään korkea reunaiseen piirakkavuokaan leivinpaperin päälle.

  2. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia uunin alatasolla.

  3. Tarjoa hillon kera, jos haluat herkutella voit kattaa pöytään kaveriksi jäätelöä, rahkaa, maapähkinävoita, hunajaa, marjoja, pähkinöitä ja hedelmiä.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,6 g
Proteiini
6,7 g
Energia
175,8 kcal
Hiilihydraatit
27,1 g
Rasva
3,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,0 g
Suola
0,7 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kuningatarpiirakka
45 min GL, VG

Kuningatarpiirakka

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Myllärin Myslimuffinssit
40 min L, VG

Myllärin Myslimuffinssit

Gluteeniton Omenapiiras
1 h L, GL

Gluteeniton Omenapiiras