Myllärin by Helsinki Mills

Riemua sadonkorjuukekkereissä - Jugurttia ja tiikerimurua

Aina ei jaksa valmistaa tiikerikakkua, niin silloin voi tehdä tiikerimurua! Tarjoile jugurtin kanssa tai ihan minkä kanssa, jonka kanssa kaipaat makeaa rapeutta.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
45 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

VG
Kasvisruoka
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

100 g voita
100 g sokeria
100 g mantelijauhetta
2 rkl kaakaojauhetta

Ohjeet

  1. Mittaa kaikki muut ainekset paitsi kaakaojauhe kulhoon.

  2. Nypi taikina muruksi. Ota puolet taikinamurusta toiseen kulhoon.

  3. Lisää kaakaojauhe toiseen kulhoon ja jatka nyppimistä.

  4. Levitä molemmat murut leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 160 C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia. Kunnes muru on rapeaa.

  5. Tarjoile jugurtin kanssa.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
5,0 g
Proteiini
9,6 g
Energia
518,9 kcal
Hiilihydraatit
43,4 g
Rasva
33,1 g
Tyydyttynyt rasva
14,2 g
Suola
0,0 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Myllärin Marjaherkut
1 h 20 min GL, VG, K

Myllärin Marjaherkut

Hedelmä-Myslikeksit
30 min L, GL, VG

Hedelmä-Myslikeksit

Rapeat Gluteenittomat Granolapiiraat
45 min L, GL, VG, K

Rapeat Gluteenittomat Granolapiiraat

Myllärin Mannalastut
20 min L

Myllärin Mannalastut