Myllärin by Helsinki Mills

Gluteenittomat kuppikakut

Leivo helpot ja näyttävät kuppikakut nopeasti!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
15 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
30 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

13

kpl

Ainekset

2 dl sokeria
2 kananmunaa
100 g sulatettua laktoositonta voita
4 rkl Myllärin Gluteenitonta Marjaista Granolaa
2 tl vanilliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
1 ½ dl maitoa

Kuorrute

2 dl vispikermaa
200 g maustettua maitorahkaa
¾ dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
gluteenittomia koristeita tai marjoja

Ohjeet

Valmistusohje

  1. Mittaa kulhoon sokeri, munat ja sulatettu voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele taikinaan. Lisää lopuksi joukkoon maito.

  2. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa muffinivuokiin.

  3. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä.

Kuorrute

  1. Vatkaa vispikerma ja sekoita joukkoon maitorahka, sokeri ja vaniljasokeri. Pursota seos kuppikakkujen päälle. Ripottele päälle gluteenittomia koristeita tai marjoja.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,2 g
Proteiini
4,8 g
Energia
308,2 kcal
Hiilihydraatit
38,2 g
Rasva
14,7 g
Tyydyttynyt rasva
9,0 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Myllärin Myslimuffinssit
40 min L, VG

Myllärin Myslimuffinssit

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Myllärin Kauraiset Myslipatukat
2 h 15 min L, GL, K

Myllärin Kauraiset Myslipatukat