Myllärin by Helsinki Mills

Gluteenittomat Kaurasämpylät

Nämä helpot ja maukkaat rouheiset gluteenittomat kaurasämpylät loihdit erittäin näppärästi Myllärin Gluteenittomilla Kaurasämpyläjauhoilla!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
55 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton
V
Vegaani

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

12

sämpylää

6 dl vettä
25 g hiivaa tai 1 pss kuivahiivaa
1 rkl siirappia
1 ½ tl suolaa
½ dl rypsiöljyä

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. 

    Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää siirappi, suola ja öljy. Lisää jauhoseos, sekoita hyvin ja anna turvota 5 minuuttia

  2. Vaivaa taikinaa n. 5 minuuttia. 

    Pyöritä taikina saman tien tangoksi gluteenitonta jauhoa käyttäen, leikkaa palasiksi ja nosta leikkuupinta ylöspäin pellille. Kohota 20 minuuttia.

  3. Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoamista.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
5,1 g
Proteiini
4,9 g
Energia
185,6 kcal
Hiilihydraatit
27,1 g
Rasva
5,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Suola
0,8 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Gluteeniton kinkkugalette
1 h GL

Gluteeniton kinkkugalette

Bruschetta
2 h 15 min L, VG, K

Bruschetta

Gluteeniton reikäleipä
1 h 20 min L, GL, VG, M, K, V

Gluteeniton reikäleipä