Ainesosat
kappale
Ohjeet
Valmista ensin taikina. Ruskista voi kattilassa. Varo ettet polta. Anna voin jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään. Mittaa isoon kulhoon valkuainen. Lisää kuivia aineita ja ruskistettua voita vuorotellen valkuaisten joukkoon. Sekoita kunnes tasainen.
Voitele silikoninen financiervuoka. Täytä ¾ muotista ja paista 200 C asteisessa uunissa 10–12 minuuttia. Leivos on valmiina kullanruskea pinnasta. Voit käyttää paistamiseen myös muffinssivuokia.
Valmista glaseerauskastike raastamalla appelsiinin kuori ja puristamalla mehut kattilaan. Mittaa sokerit kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä siirapiksi. Ota pois levyltä ja lisää joukkoon siivutetut kumkvatit.
Glaseeraa siirapilla financier-leivokset ennen tarjoilua.