Rapean marjaiset myslipatukat

yli 60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
100 g voita
1 1/2 dl intiaanisokeria
1/2 dl vaaleaa siirappia tai ruokosokerisiirappia
3 dl Myllärin Luomu 4 Viljan hiutaleita
1 dl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
1 dl Myllärin Marjaista Muromysliä
1 tl vaniljasokeria

 

Valmistusohje

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon intiaanisokeri ja vaalea siirappi. Kuumenna.

Nosta kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon muut ainekset. Sekoita tasaiseksi. Taputtele seos leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen lasivuokaan tasaiseksi levyksi. Laita levy jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Leikkaa patukoiksi tai annospaloiksi ja nauti.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.