Ainekset
4 hengelle
1 kpl | suolainen piirakkataikina |
1,5 dl | Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa |
2 kpl | luomu kananmunaa |
3 dl | ruokakermaa |
2 dl | pakaste pinaattia |
0,5 dl | hienonnettua sipulia |
2,5 dl | juustoraastetta |
1 tl | mustapippuri-rouhetta |
2 tl | suola |
voita tai öljyä uunivuoan voiteluun |

Valmistusohje
Voitele uunivuoka. Painele piirakkataikina vuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 175 asteisessa uunissa 10 minuuttia.
Sekoita ruokakerma ja munat keskenään, mausta mustapippurilla ja suolalla. Sekoita joukkoon sipuli, pakaste pinaatti ja Myllärin Pitkäjyväinen Kaura. Levitä täyte piirakkapohjan päälle. Ripottele päälle juustoraaste.
Paista 175 asteissa uunissa noin 25-30 minuuttia. Anna vetäytyä. Tarjoile vihersalaatin kera.
Asiakkaan resepti on Myllärin kaurareseptikilpailun satoa.