Pinaatti-kaurapiirakka

30-60 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Ruoanlaitto
  • Asiakkaan resepti
  • Kasvisruoka
Ainekset

4 hengelle

1 kpl suolainen piirakkataikina
1,5 dl Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa
2 kpl luomu kananmunaa
3 dl ruokakermaa
2 dl pakaste pinaattia
0,5 dl hienonnettua sipulia
2,5 dl juustoraastetta
1 tl mustapippuri-rouhetta
2 tl suola
voita tai öljyä uunivuoan voiteluun
Valmistusohje

Voitele uunivuoka. Painele piirakkataikina vuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 175 asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Sekoita ruokakerma ja munat keskenään, mausta mustapippurilla ja suolalla. Sekoita joukkoon sipuli, pakaste pinaatti ja Myllärin Pitkäjyväinen Kaura. Levitä täyte piirakkapohjan päälle. Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteissa uunissa noin 25-30 minuuttia. Anna vetäytyä. Tarjoile vihersalaatin kera.

Asiakkaan resepti on Myllärin kaurareseptikilpailun satoa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.