Myllärin kauraiset myslipatukat (g)

yli 60 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset
100 g voita
1½ dl intiaanisokeria
1/2 dl vaaleaa siirappia tai ruokosokerisiirappia
2 dl Myllärin Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita
2 dl  Myllärin Gluteenitonta Tropical Mysliä
1 tl vaniljasokeria
Valmistusohje

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon intiaanisokeri ja siirappi. Kuumenna. Nosta kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon muut ainekset. Sekoita tasaiseksi.

Taputtele seos leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen vuokaan tasaiseksi levyksi. Laita vuoka jääkaappiin  jähmettymään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Leikkaa patukoiksi tai annospaloiksi ja nauti!

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.