Marja-valkosuklaa herkkumysli (G)

30 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Aamiainen ja välipalat
  • Jälkiruoat
Ainekset
150 g pensasmustikkaa
150 g tuoretta vadelmaa
500 g maustamatonta jugurttia
2 rkl juoksevaa hunajaa
200 g Myllärin Gluteenitonta Marjaista Granolaa
200 g paahdettua valkosuklaata
Valmistusohje

Valmista ensin paahdettu valkosuklaa. Leikkaa tai halkaise valkosuklaa pieneksi. Laita valkosuklaa leivinpaperoidulle uunipellille.

Paista valkosuklaata 160 C asteisessa uunissa 10 minuuttia. Sekoita suklaata muutaman minuutin välein. Valkosuklaan kuuluu ruskistua tasaisesti. Ota suklaa pois uunista ja laita talouspaperin päälle. Anna jäähtyä. Rouhi valkosuklaa veitsellä.

Kasaa annokset suoraan annoskulhoihin tai -laseihin. Jaa tuoreet marjat kulhojen pohjalle. Sekoita hunaja ja maustamaton jugurtti. Peitä marjat hunajajugurtilla.

Sekoita Myllärin Gluteeniton Marjainen Granola ja paahdettu valkosuklaa. Nostele hunajajugurtin päälle ja tarjoile.

Voit koristella vaahtokarkeilla, nonparalleilla, tai keksitikuilla.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.