Mansikkavispipuuro

30 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset

8-10 annosta

1 l vettä
2 dl Myllärin Luomu Mannasuurimoita
1–1,5 dl sokeria
1/2 tl suolaa
5 dl kotimaisia pakastemansikoita
Koristeluun:
Myllärin Luomu Iso Täysjyväkaurahiutaleita
Sitruunamelissan lehtiä
Marjoja

 

Valmistusohje

1. Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi.

2. Vispilöi kiehuvan veden joukkoon mannasuurimot.

3. Keitä mannasuurimoita pienellä lämmöllä välillä sekoitellen 15 minuutin ajan.

4. Lisää joukkoon suola, sokeri ja jäiset pakastemansikat. Kun mansikat ovat sulaneet, vatkaa seos sähkövatkaimella kuohkeaksi.

5. Koristele marjoilla, Myllärin Luomu Iso Täysjyväkaurahiutaleilla ja sitruunamelissan lehdillä.

Tarjoile kylmän maidon kanssa.

VINKKI: Voit kokeilla myös muita kotimaisia pakastemarjoja kuten puolukoita, mustikoita tai punaisia viinimarjoja. Lisää tarvittaessa enemmän sokeria happamampien marjojen kanssa.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.