Mannavispipuuro

30-60 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
1 l vettä
3 dl puolukoita
1,5 dl Myllärin Luomu Mannasuurimoita
1 dl sokeria
1/4 tl suolaa
Valmistusohje

Kiehauta vesi ja lisää puolukat. Anna kiehua n. 5 minuuttia. Jos haluat sileämmän puuron, siivilöi puolukat pois. Lisää sokeri, suola ja mannasuurimot. Anna kiehua hiljalleen, samalla sekoitellen, n. 10 minuuttia. Vispaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.