Kaurainen myslinäkkäri (G)

30-60 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
  • Leivät ja sämpylät
Ainekset
5 dl Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä
2 kananmunaa
1 tl suolaa
Valmistusohje

Mittaa kulhoon mysli ja riko joukkoon kananmunat ja suola. Sekoita tasaiseksi.

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Kaada seos keskelle peltiä. Laita päälle toinen leivinpaperiarkki ja kaulitse levy ohueksi. Poista toinen leivinpaperi ennen paistamista.

Kypsennä 175-asteessa uunin keskiritilätasolla 40-50 minuuttia tai kunnes pinta on rapea. Leikkaa veitsellä tai murra käsin sopiviksi paloiksi. Rouskuttele sellaisenaan tai erilaisten leivänpäällisten kanssa.

Vinkki! Voit lisätä halutessasi joukkoon kuivattuja yrttejä.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.