Kaurainen myslinäkkäri (G)

30-60 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
  • Leivät
Ainekset
5 dl Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä
2 kananmunaa
1 tl suolaa
Valmistusohje

Mittaa kulhoon mysli ja riko joukkoon kananmunat ja suola. Sekoita tasaiseksi.

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Kaada seos keskelle peltiä. Laita päälle toinen leivinpaperiarkki ja kaulitse levy ohueksi. Poista toinen leivinpaperi ennen paistamista.

Kypsennä 175-asteessa uunin keskiritilätasolla 40-50 minuuttia tai kunnes pinta on rapea. Leikkaa veitsellä tai murra käsin sopiviksi paloiksi. Rouskuttele sellaisenaan tai erilaisten täytteiden kanssa.

Vinkki! Voit lisätä halutessasi joukkoon kuivattuja yrttejä.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.