Uutuuksia granolahyllyyn ja gluteenittomaan leivontaan
90-vuotias perheyrityksemme juhlistaa pitkää taivaltaan uudistamalla brändiään ja pakkausilmettään! Myllärin uudet pakkaukset tuovat mukanaan iloa, väriä ja ripauksen pilkettä silmäkulmaan.
Uudistuksen myötä käytämme pakkauksissamme FSC-sertifioitua pahvia ja samalla osa gluteenittomista kauratuotteistamme siirtyy pussista koteloon. Pakkausuudistus on alkanut jo näkyä kaupoissa. Ulkoisesti uusiutuvien tuotteiden lisäksi valikoimamme kasvaa neljällä uudella tuotteella.
KAKSI UUTTA GRANOLAA SYKSYN VÄLIPALAPÖYTIIN
Rapea Myllärin-Siemen-Inkivääri Granola (375 g) yhdistää siementen ja viljan maistuvuuden inkiväärin pirteyteen. Runsaskuituinen granola sopii täydellisesti aamu-, ilta- ja välipalaksi.
Myllärin Omppu-Hamppu-Vattu Granola (375 g) on raikas ja viljaisa herkku, jossa tasapainoinen maku syntyy omenan, hampun ja vadelman täydellisestä liitosta. Runsaskuituinen granola on loistava valinta aamiaiseksi, välipalaksi tai iltapalaksi.
Siemen-Inkivääri Granola Omppu-Hamppu-Vattu GranolaUUDET GLUTEENITTOMAT JAUHOT
Myllärin Gluteeniton Lettu- ja Vohvelijauho (250 g) on täydellinen valinta herkullisten lettujen ja vohveleiden valmistukseen. Letut pysyvät ehjinä ja saavat rapean pitsimäisen reunan. Jauhoseokseen on lisätty sokeri ja suola, joten tarvitset vain nesteen ja taikina on valmista.
Aito hapate tekee Myllärin Gluteenittomasta Hapanleipäaineksesta (500 g) valmistetuista leivistä kuohkeita ja hyvin säilyviä leipiä. Taikinaa on helppo käsitellä, ja lopputulos on aidon hapanleivän makuinen. Tuotteesta voi valmistaa myös burgereita, patonkeja ja täytettäviä leipiä.
Gluteeniton Lettu- ja Vohvelijauho Gluteeniton Hapanleipäaines