Juhlavuoden uutuuksia Mylläriltä

90-vuotta täyttävä suomalainen perheyritys päivitti suomalaisten rakastaman Myllärin-brändin ja lanseeraa juhlavuotensa kunniaksi uusia tuotteita niin leipureille kuin puuron syöjillekin. Uutuuksista kaksi sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

Tiedote. Julkaistu: 7.02.2024, 07:25
Helsingin Mylly Oy

”Uusi brändilupauksemme on ’Ruokimme onnellisuutta’. Se tarkoittaa, että teemme hyviä tekoja ja valintoja etupeltoon niin luonnon, ihmisten, yhteiskunnan kuin asiakkaidemmekin puolesta,” valottaa Helsingin Myllyn markkinointipäällikkö Mia Kettunen.

Uusi brändi näkyy niin tuotekehityksessä kuin pakkausten ulkoasussakin.

"Meille onnellisuuden resepti on yksinkertainen. Pitää olla itselleen rehellinen ja tehdä asioita, joihin uskoo. Kannattaa myös oivaltaa yksinkertaisten asioiden voima. Me tuomme pöytään yksinkertaista ja luonnollista ruokaa, koska sellainen tekee keholle ja mielelle hyvää. Ja kun ympäristö, keho ja mieli ovat tasapainossa myös ihminen on onnellinen", Mia Kettunen toteaa.

 
Leipureille helppoutta ja hifistelyä 

Kotileipureiden iloksi uutuuksien joukosta löytyy helppokäyttöinen, maidoton ja munaton Myllärin Pullajauhoseos, jonka ansiosta pullat on helppo valmistaa vaikka retkellä tai airfryerilla.

Keksien ja kakkujen leivontaan sopii erittäin hienoksi jauhettu Myllärin Juhlavehnäjauho, jota pienellä reseptieroavaisuudella käyttävät leipomoalan ammattilaiset ympäri Suomea.

Sileät, maukkaat ja runsaskuituiset sämpylät syntyvät Myllärin Hienosta Sämpyläjauhosta, johon on tuotu makua rukiista.


 
Välkymmin viljelty kaura

Myllärin Kaurahiutale 2.0 on valmistettu yhden tilan kaurasta, joka on viljelty ilman tuholaistorjunta-aineita pörriäiset pelastaen ja maaperää ja luontoa eheyttäen. Teknologiaa hyödyntävä viljelytapa tukee luonnon monimuotoisuutta. Yhden tilan kaura 2.0 on kasvatettu Mäki-Latvalan tilalla Ilmajoella. Saatavilla myös Myllärin Pikakaurahiutale 2.0.

 

Gluteenitonta hyvää kaikille

Uudistimme Myllärin Gluteenittoman Vaalean Jauhoseoksen ja saimme siitä erittäin toimivan jauhoseoksen gluteenittomien pikkuleipien, kakkujen ja leipien tekoon sekä ruoanvalmistukseen.

Tuorepuuron suosio jatkaa kasvuaan ja nyt valikoimistamme löytyy myös gluteenittomaan ruokavalioon sopiva Myllärin Gluteeniton Tuorepuuro Omena-Vadelma. Tuorepuuroainekset eivät sisällä lisättyä sokeria, vaan niiden maukkaus tulee marjoista ja hedelmistä.


 
Myllärin uutuudet kaupoissa 1.2. alkaen

Myllärin Pullajauhoseos 500 g, EAN-koodi 6415000162056
Myllärin Juhlavehnäjauho 2 kg, EAN-koodi 6415000114239
Myllärin Hieno Sämpyläjauho 2 kg, EAN-koodi 6415000119036
Myllärin Kaurahiutale 2.0, EAN-koodi 6415000150688
Myllärin Pikakaurahiutale 2.0, EAN-koodi 6415000150695
Myllärin Gluteeniton Vaalea Jauhoseos 500 g, EAN-koodi 6415000164678
Myllärin Gluteeniton Tuorepuuro Omena-Vadelma 400 g, EAN-koodi 6415000164661


Lisätietoja antaa


Mia Kettunen, markkinointipäällikkö, p. 040 567 4596, mia.kettunen@helsinginmylly.fi

 

Liitteet

 

Helsingin Mylly on Suomen suurin luomuviljatuotteiden ja gluteenittoman kauran jalostaja. Neljännessä polvessa pyörivä, 90-vuotias suomalainen perheyritys valmistaa viljatuotteita kuluttajille, ammattilaisille ja elintarviketeollisuudelle niin kotimaahan kuin vientiinkin. Helsingin Mylly tunnetaan laadukkaista Myllärin-tuotteista, jotka valmistetaan Järvenpäässä, Närpiössä ja Vaasassa kotimaisesta, lähellä kasvavasta viljasta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

Modernin maajussin pelloilla vuorottelevat puhdaskaura ja kukkivat lajikkeet
Tutustu tekijöihin 22.05.2025

Modernin maajussin pelloilla vuorottelevat puhdaskaura ja kukkivat lajikkeet

Kartanon tilalla viimeiset puhdaskauran siemenet kylvettiin 17.5. – Toukokuussa 2025 pitää ajatukset olla yhtä aikaa huomisessa ja vuodessa 2026. Jotta … Lue lisää

Ympäristövaikutukset nyt mukana ruokasuosituksissa
Faktaa ruuasta 16.05.2025

Ympäristövaikutukset nyt mukana ruokasuosituksissa

”Ruoka on jokaisen henkilökohtainen valinta. On silti hyvä tiedostaa, että kasvipainotteinen ruokavalio vähentää terveysriskien lisäksi ilmastokuormitusta, rehevöitymistä ja lajikatoa”, toteaa … Lue lisää

Uusi ravitsemussuositus: ”Lisää leipää ja puuroa”
Faktaa ruuasta 24.03.2025

Uusi ravitsemussuositus: ”Lisää leipää ja puuroa”

– Täysjyväviljoille on nyt ensimmäistä kertaa kirjattu saantisuositus: vähintään 90 g/vrk (kuivapainona). Oman terveyden ja ympäristön vuoksi ruokavalioon kannattaa sisällyttää … Lue lisää

Mylläri-Villet hakivat oppia Sveitsistä
Tutustu tekijöihin 26.11.2024

Mylläri-Villet hakivat oppia Sveitsistä

Sveitsissä myllyopissa kaksi Villeä Suomesta saman firman myllyltä. – Hienoa, että pääsi heti jakamaan ajatuksia kollegan kanssa, kiittelevät vuoromyllärit Ville … Lue lisää