Helsingin Myllylle International Food Standard -sertifikaatti

Helsingin Myllylle on myönnetty korkeimman tason International Food Standard -sertifikaatti. Kansainvälisesti tunnustettu ja GFSI-hyväksytty elintarviketurvallisuusstandardi on todiste siitä, että elintarvikkeidemme valmistusprosessi on turvallinen ja laadunvalvontamme toimii.

Aiemmin kaikissa tuotantolaitoksissamme on ollut käytössä FSSC22000-sertifikaatti. Jo sen aikana ulkopuoliset tarkastajat ja monet asiakkaamme ovat auditoineet yrityksemme säännöllisin väliajoin.

Laatusertifikaatin vaihtoon on liittynyt mm. prosessien dokumentointia, laadunvalvonnan kehitystyötä sekä henkilöstön kouluttamista uuden standardin mukaisiin vaatimuksiin. Kumppaninamme prosessissa on ollut tuotetietojen, laadun ja elintarviketurvallisuuden asiantuntija Elap Oy.

IFS-laatusertifikaatti on tärkeä etenkin Private Label -tuotteita valmistaville yrityksille. Sertifikaatti takaa myös kuluttajalle, että prosessimme on kunnossa ja laatuamme valvotaan ulkopuolelta vielä Oiva-tarkastuksiakin tarkemmin. Ruokaviraston suorittamassa Oiva-tarkastuksessa tuotantolaitoksemme ovat saaneet korkeimman mahdollisen arvosanan.

TUTUSTU SERFIKAATTEIHIN
IFS sertifikaatti
Helsinki Mills Laatukaura

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

Modernin maajussin pelloilla vuorottelevat puhdaskaura ja kukkivat lajikkeet
Tutustu tekijöihin 22.05.2025

Modernin maajussin pelloilla vuorottelevat puhdaskaura ja kukkivat lajikkeet

Kartanon tilalla viimeiset puhdaskauran siemenet kylvettiin 17.5. – Toukokuussa 2025 pitää ajatukset olla yhtä aikaa huomisessa ja vuodessa 2026. Jotta … Lue lisää

Ympäristövaikutukset nyt mukana ruokasuosituksissa
Faktaa ruuasta 16.05.2025

Ympäristövaikutukset nyt mukana ruokasuosituksissa

”Ruoka on jokaisen henkilökohtainen valinta. On silti hyvä tiedostaa, että kasvipainotteinen ruokavalio vähentää terveysriskien lisäksi ilmastokuormitusta, rehevöitymistä ja lajikatoa”, toteaa … Lue lisää

Uusi ravitsemussuositus: ”Lisää leipää ja puuroa”
Faktaa ruuasta 24.03.2025

Uusi ravitsemussuositus: ”Lisää leipää ja puuroa”

– Täysjyväviljoille on nyt ensimmäistä kertaa kirjattu saantisuositus: vähintään 90 g/vrk (kuivapainona). Oman terveyden ja ympäristön vuoksi ruokavalioon kannattaa sisällyttää … Lue lisää

Mylläri-Villet hakivat oppia Sveitsistä
Tutustu tekijöihin 26.11.2024

Mylläri-Villet hakivat oppia Sveitsistä

Sveitsissä myllyopissa kaksi Villeä Suomesta saman firman myllyltä. – Hienoa, että pääsi heti jakamaan ajatuksia kollegan kanssa, kiittelevät vuoromyllärit Ville … Lue lisää