Helsingin Mylly ja Iivo Niskanen aloittavat yhteistyön

Myllärin-tuotteita valmistava Helsingin Mylly Oy on solminut monivuotisen yhteistyösopimuksen huippuhiihtäjä Iivo Niskasen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyneet terveelliset ja ravitsevat tuotteet julkaistaan lokakuun puolivälissä ja ne saapuvat kauppoihin marraskuussa.

Tiedote. Julkaistu: 1.10.2024
Helsingin Mylly Oy

"Kehitimme yhdessä Iivo Niskasen kanssa tuotteita, jotka tukevat aktiivista elämäntapaa, edistävät hyvinvointia ja sopivat erityisesti kasvaville nuorille sekä liikkuville ihmisille," kertoo Helsingin Myllyn markkinointijohtaja Mia Kettunen.

90-vuotiaana suomalaisena perheyrityksenä ymmärrämme, mitä sinnikkyys ja pitkäjänteisyys todella merkitsevät. Arvostamme Iivo Niskasen saavutuksia hänen kilpaurallaan sekä hänen esimerkkiään tasapainoisesta ja perhekeskeisestä elämäntavasta.

"Niskanen ymmärtää terveellisen ravinnon merkityksen ja osoittaa esimerkillään, miten tavoitteellinen tekeminen ja tasapainoinen elämä johtavat menestykseen. Hän inspiroi meitä kaikkia kasvamaan oman elämämme mestareiksi," Kettunen lisää.

Terveellisiä tuotteita aktiivisille ihmisille

”Terveellinen ja riittävä ravinto ovat minulle urheilijana äärimmäisen tärkeitä”, kertoo Iivo Niskanen. ”Puurot ja myslit ovat aamiaisteni ja välipalojeni kulmakiviä, saan niistä tärkeitä hiilareita ja kuitua. Minä ja perheeni olemme aina pitäneet Myllärin maukkaista ja laadukkaista tuotteista. Olenkin todella ylpeä Myllärin yhteistyöstä ja etenkin siitä, että pääsimme yhdessä kehittämään minulle, muille urheilijoille ja aktiivisille liikkujille sopivia tuotteita”, iloitsee Niskanen.

Helsingin Myllyn pitkä kokemus laadukkaiden elintarvikkeiden valmistuksessa ja Iivo Niskasen asiantuntemus ovat yhdessä luoneet ainutlaatuisen tuotesarjan, joka tukee hyvinvointia ja tarjoaa pitkäkestoista energiaa. Ravitsemusasiantuntijana kehitystyössä on ollut mukana myös Pihlajalinnan ravitsemusterapeutti Vili Jaakola.

 "Olemme innoissamme tästä yhteistyöstä. Se jakaa intohimomme, jossa onnellisuus, hyvinvointi ja elämän balanssi kohtaavat," Kettunen summaa.

Kuva: Hiihtäjä Iivo Niskanen ja Helsingin Myllyn toimitusjohtaja Niklas Kumlin kättelevät myllyn pihassa

Lisätietoja antaa

Mia Kettunen, markkinointijohtaja, Helsingin Mylly Oy, mia.kettunen@helsinginmylly.fi

Helsingin Mylly on 90-vuotias suomalainen perheyritys, joka ruokkii onnellisuutta ja tekee hyviä tekoja etupeltoon. Valmistamme vastuullisia ja laadukkaita viljatuotteita kuluttajille, ammattilaisille ja elintarviketeollisuudelle niin kotimaahan kuin vientiinkin. Laajasta Myllärin-tuoteperheestä löytyy vaihtoehtoja päivän kaikkiin ruokahetkiin, myös luomuna ja gluteenittomana. Myllärin-tuotteet valmistetaan tehtaillamme Järvenpäässä, Närpiössä ja Vaasassa.

www.myllarin.fi

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

Myllärin uutuudet: Vartissa kuitua ja makua ruokapöytään
Tiedote 06.06.2024

Myllärin uutuudet: Vartissa kuitua ja makua ruokapöytään

Helsingin Myllyn ateria-ainesten tuoteperhe kasvaa kesäkuussa Myllärin Pyöreäjyväisellä Vehnällä. Jo aiemmin markkinoilla ollut Myllärin Pitkäjyväinen Kaura valmistetaan jatkossa gluteenittomasta kaurasta, … Lue lisää

Helsingin Myllyn kaurankuoret hyötykäyttöön Yaran kierrätyslannoitteissa
Tiedote 15.02.2024

Helsingin Myllyn kaurankuoret hyötykäyttöön Yaran kierrätyslannoitteissa

Yara ja Helsingin Mylly ovat sopineet Helsingin Myllyn kaurankuorijauhon toimittamisesta Yaran kierrätyslannoitteiden raaka-aineeksi. Lue lisää

Juhlavuoden uutuuksia Mylläriltä
Tiedote 07.02.2024

Juhlavuoden uutuuksia Mylläriltä

90-vuotta täyttävä suomalainen perheyritys päivitti suomalaisten rakastaman Myllärin-brändin ja lanseeraa juhlavuotensa kunniaksi uusia tuotteita niin leipureille kuin puuron syöjillekin. Uutuuksista … Lue lisää

Ilmastoystävällisempi Kaura 2.0 tulee yhdeltä tilalta
Tiedote 31.01.2024

Ilmastoystävällisempi Kaura 2.0 tulee yhdeltä tilalta

Helsingin Mylly on suomalainen perheyritys, joka tekee hyviä tekoja etupeltoon. 90-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi yritys lanseerasi Kaurahiutale 2.0:n, joka on viljelty maaperää … Lue lisää