Helsingin Myllylle IFS-sertifikaatti

Helsingin Myllylle on myönnetty korkeimman tason International Food Standard -sertifikaatti. Kansainvälisesti tunnustettu ja GFSI-hyväksytty elintarviketurvallisuusstandardi on todiste siitä, että elintarvikkeidemme valmistusprosessi on turvallinen ja laadunvalvontamme toimii. Standardi on tärkeä etenkin Private Label -tuotteita valmistaville.

”Aiemmin kaikissa tuotantolaitoksissamme on ollut käytössä FSSC22000-sertifikaatti ja jo sen aikana ulkopuoliset tarkastajat ja monet asiakkaamme ovat auditoineet yrityksemme säännöllisin väliajoin”, kertoo Helsingin Myllyn laatupäällikkö Viivi Akkanen.

Elintarviketieteitä, viljateknologiaa ja elintarvikelainsäädäntöä opiskellut Akkanen on tehnyt laatusertifikaatin vaihtoon liittyviä töitä reilun vuoden. Siihen on liittynyt mm. prosessien dokumentointia, laadunvalvonnan kehitystyötä sekä henkilöstön kouluttamista uuden standardin mukaisiin vaatimuksiin. Kumppaninamme prosessissa on ollut tuotetietojen, laadun ja elintarviketurvallisuuden asiantuntija Elap Oy.

”Erityisesti minua ilahdutti se, että auditointi meni aivan nappiin! Saimme hyviä kehitysehdotuksia auditoinnin myötä ja erityisen ylpeä olen Vaasan tuotantolaitoksestamme, joka sai 98,78 prosenttia vaatimuspisteistä”, iloitsee Akkanen ison urakan päätteeksi.

Myös Ruokaviraston suorittamassa Oiva-tarkastuksessa tuotantolaitoksemme ovat saaneet korkeimman mahdollisen arvosanan. Akkasen mukaan IFS-standardi takaa kuluttajalle, että prosessimme on kunnossa ja laatuamme valvotaan ulkopuolelta vielä Oiva-tarkastuksiakin tarkemmin.

Tutustu tuotantolaitostemme sertifikaatteihin

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.