tuotteemme ja reseptivinkkimme Foodservice-asiakkaille

Myllärin tuotevalikoimasta löydät laadukkaat kotimaiset jauhot, leivonta-ainekset, hiutaleet, myslit ja murot sekä uusimpina ruoanlaittoon tarkoitetut tuotteet. Kokeile kotimaisia, runsaskuituisia vaihtoehtoja riisille ja pastalle sekä erilaisiin salaatteihin, täytteisiin ja leivontaan. Myös gluteenittomana ja luomuna.

Kotimaista viljaa pöytään!

Miten voimme auttaa?

Tukkuliikkeet

Helsingin Myllyn ja tukkuliikkeiden välisen yhteistyön vastuuhenkilö on Esa Vainikainen. Esan tavoittaa puhelimitse p. 0400 450 580 tai sähköpostitse esa.vainikainen@helsinginmylly.fi.

Kaupalliset asiakkuudet

Myllärin tuotteiden myyntiä mm. ketjuasiakkaille, hotelli- ja catering-yrityksille, urheiluopistoille, laivayhtiöille ja ravintoloille hoitaa Mixtecin Key Account Manager / keittiömestari Hanna-Malin JohanssonHän pitää yhteyttä myös tukkuliikkeiden KAMeihin. Hanna-Malin Johanssonin tavoittaa puhelimitse p. 050 358 8964 ja sähköpostitse hannamalin.johansson@mixtec.fi.

Tarjouspyynnöt lähetetään sähköpostilla Hanna-Malin Johanssonille ja Esa Vainikaiselle.

Kunnat

Kuntapuolen tarjouksiin Myllärin-tuotteiden osalta vastaa Mixtecin Business Unit Manager Ulla Renlund. Hänet tavoittaa puhelimitse p. 045 679 3940 ja sähköpostitse ulla.renlund@mixtec.fi.

Tarjouspyynnöt lähetetään sähköpostilla Ulla Renlundille ja Esa Vainikaiselle.

Tuotteiden tilaaminen

Myllärin tuotteiden tilaukset tehdään entiseen tapaan sähköpostitse myyntijarvenpaa@helsinginmylly.fi tai puhelimitse 010 802 828.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.