PRO! Aamupuurosta gluteenittomiin leivonnaisiin

Ravintolaketju, koulukeittiö, lähileipomo, monikansallinen elintarvikeyhtiö… ja suomalainen mylly. Meitä kaikkia yhdistää ammattiylpeys ja intohimo uuden kehittämiseen. 

None

Ammattilaisille ammattilaisilta

”Vaihda riisi kauraan: tuplaa proteiini ja kuidut”
Tuotteet 20.10.2025

”Vaihda riisi kauraan: tuplaa proteiini ja kuidut”

Pitkäjyväinen kaura, ruokakaura, ateriajyvä, ateriakaura…  – Termit eivät vielä ole kaikille tuttuja, tuotenimetkin vaihtelevat. Tavoite on silti selkeä: korvata riisi … Lue lisää

Vastuullisuusraportti 2024: Raaka-aineistamme 99 % tulee Suomesta
Vastuullisuus 14.10.2025

Vastuullisuusraportti 2024: Raaka-aineistamme 99 % tulee Suomesta

Jalostamamme vilja oli 100 % kotimaista ja käyttämistämme raaka-aineista peräti 99 % oli kotimaista alkuperää. Laajensimme viljelyohjelmaamme kaurasta vehnään ja … Lue lisää

Me liputamme suomalaisen ruoan puolesta
Kampanjat 03.09.2025

Me liputamme suomalaisen ruoan puolesta

Hyvää Suomesta -merkki! Etsi se paketista ennen ostopäätöstä. Myllärin-tuotteissa tuo merkki on tae siitä, että raaka-aine on omasta maasta, suomalaiselta … Lue lisää

Myllärin muroperhe kasvoi kahdella uudella maulla
Uutiset 07.08.2025

Myllärin muroperhe kasvoi kahdella uudella maulla

Elokuun alku tuo mukanaan uutuusmakuja ja vaihtoehtoja arjen välipalapöytiin. Myllärin murosarja saa täydennystä kahdella uudella kotimaisella tuotteella, kun Myllärin Omenarenkaat … Lue lisää