PRO! Aamupuurosta gluteenittomiin leivonnaisiin

Ravintolaketju, koulukeittiö, lähileipomo, monikansallinen elintarvikeyhtiö… ja suomalainen mylly. Meitä kaikkia yhdistää ammattiylpeys ja intohimo uuden kehittämiseen. 

None

Ammattilaisille ammattilaisilta

Kysely 2025: Helsingin Mylly on luotettava ja tärkeä kumppani
Uutiset 30.04.2025

Kysely 2025: Helsingin Mylly on luotettava ja tärkeä kumppani

Teetimme leipomo- ja teollisuusasiakkaillemme asiakastyytyväisyyskyselyn. Asiakkaamme arvioivat meidät arvosanalla 4,58/5. Palautteessa korostuvat luotettavuus, laatu ja hyvä palvelu. Lue lisää

Uutuuksia gluteenittomaan mysli- ja hiutalevalikoimaan
Uutiset 02.04.2025

Uutuuksia gluteenittomaan mysli- ja hiutalevalikoimaan

Myllärin gluteeniton tuoteperhe täydentyi Karibia Myslillä ja gluteenittomalla kaurahiutaleella. Lue lisää

Uusi ravitsemussuositus: ”Lisää leipää ja puuroa”
Faktaa ruuasta 24.03.2025

Uusi ravitsemussuositus: ”Lisää leipää ja puuroa”

– Täysjyväviljoille on nyt ensimmäistä kertaa kirjattu saantisuositus: vähintään 90 g/vrk (kuivapainona). Oman terveyden ja ympäristön vuoksi ruokavalioon kannattaa sisällyttää … Lue lisää

Myllärin 10 vastuullisimman ruokabrändin joukossa
Uutiset 10.03.2025

Myllärin 10 vastuullisimman ruokabrändin joukossa

Myllärin sijoittui Sustainable Brand Index 2025 -tutkimuksessa sijalle 21. Tutkimus selvitti suomalaisten mielikuvia 248 brändin vastuullisuudesta. Lue lisää