Myllärin Pizzajauho 00 (20 kg) on erinomainen valinta erilaisiin pizzapohjiin. Erittäin hienoksi jauhettu ja matalatuhkainen pizzajauho sopii esimerkiksi napolilaisen, roomalaisen ja pannupizzan valmistukseen. Sopii myös kylmäkohotukseen.
Pizzajauho soveltuu hyvin myös vaaleiden erikoisleipien, kuten pinsan-, focaccian-, ciabattan-, flatbredin- ja pita-tyyppisten tuotteiden valmistamiseen.
Jauhon laatuominaisuudet tukevat myös pizzapohjien muita makuvariaatioita ja leivontaominaisuudet pysyvät hyvinä, vaikka osa jauhoista korvattaisiin Myllärin ruis- tai kaurajauhoilla.
Tuotteella on Hyvää Suomesta -merkki, joka tarkoittaa, että se on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.
Vehnä, jauhonparanne (askorbiinihappo).
Ravintoarvot / 100 g
Energia kJ
1508,0 kJ
Energia kcal
360,0 kcal
Proteiini
12,0 g
Hiilihydraatit
70,0 g
sokeri
0,5 g
Rasva
2,0 g
josta tyydyttyneitä
0,4 g
Kuitu
4,0 g
Suola
0,0 g
Kuivassa, viileässä, erilään voimakkaista hajuista.
Valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Helsingin Mylly Oy
Tuotteen nimi
Myllärin Pizzajauho 00 20 kg
Tuotenumero
1419
EAN-koodi
6415002014193