Myllärin Ohrasuurimo kokonainen 20 kg

Myllärin kokonainen täysjyväohra maistuu meheväksi haudutettuna puurona tai ruoan lisäkkeenä ja tarjoaa jyväistä rakennetta ja purutuntumaa. Kokeile riisin tai pastan sijaan!

Kuitupitoisuus 11 %. Keittoaika: puuro noin 60 min, lisuke noin 40 min. Keittoaikaa voi lyhentää liottamalla suurimoita vähintään tunnin ajan vedessä.

Tuotteella on Hyvää Suomesta -merkki, joka tarkoittaa, että se on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.

Myllärin Ohrasuurimo kokonainen 20 kg

Pakkauksen koko

20,0 kg

Lajittele kartonkikeräykseen

Tuotteen ominaisuudet

Runsaskuituinen

Ainesosat

täysjyväohra, ei lämpökäsitelty

Ravintoarvot / 100 g

Energia kJ

1420,0 kJ

Energia kcal

340,0 kcal

Proteiini

11,0 g

Hiilihydraatit

63,0 g

sokeri

1,0 g

Rasva

2,0 g

josta tyydyttyneitä

0,4 g

Kuitu

11,0 g

Suola

0,0 g

Säilytysohjeet

Kuivassa ja viileässä, erillään voimakkaista hajuista

Valmistaja

Valmistusmaa

Suomi

Valmistaja

Helsingin Mylly Oy

Tilausohjeet ammattilaisille

Tuotteen nimi

Myllärin Ohrasuurimo kokonainen 20 kg

Tuotenumero

4321

tukku

Kespro tuotenumero

20007412

Wihuri tuotenumero

3143807

Valio Aimo tuotenumero

586701

Patu tuotenumero

124664

EAN-koodi

6417721043218

6417721043218