Myllärin kokonainen täysjyväohra maistuu meheväksi haudutettuna puurona tai ruoan lisäkkeenä ja tarjoaa jyväistä rakennetta ja purutuntumaa. Kokeile riisin tai pastan sijaan!
Kuitupitoisuus 11 %. Keittoaika: puuro noin 60 min, lisuke noin 40 min. Keittoaikaa voi lyhentää liottamalla suurimoita vähintään tunnin ajan vedessä.
Tuotteella on Hyvää Suomesta -merkki, joka
tarkoittaa, että se on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.
TäysjyväOHRA, ei lämpökäsitelty
Ravintoarvot / 100 g
Energia kJ
1425,0 kJ
Energia kcal
340,0 kcal
Proteiini
10,0 g
Hiilihydraatit
65,0 g
sokeri
0,6 g
Rasva
2,0 g
josta tyydyttyneitä
0,6 g
Kuitu
10,0 g
Suola
0,0 g
Kuivassa ja viileässä, erillään voimakkaista hajuista
Valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Helsingin Mylly Oy
Tuotteen nimi
Myllärin Ohrasuurimo kokonainen 20 kg
Tuotenumero
4321
Kespro tuotenumero
20007412
Wihuri tuotenumero
3143807
Valio Aimo tuotenumero
586701
Patu tuotenumero
124664
EAN-koodi
6417721043218