Myllärin Leipuri Vehnäjauhossa ei ole askorbiinihappoa, joten se soveltuu lisäaineettomaan leivontaan ammattikäytössä. Laadukas vehnäjauho sopii muun muassa ruokaleipien ja kahvileipien valmistukseen. Monipuolisuutensa ansiosta tuote soveltuu myös esimerkiksi paneeraukseen, leivittämiseen ja kastikkeiden suurustamiseen.
Tuotteella on Hyvää Suomesta -merkki, joka tarkoittaa, että se on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.
Vehnä
Ravintoarvot / 100 g
Energia kJ
1520,0 kJ
Energia kcal
364,0 kcal
Proteiini
12,5 g
Hiilihydraatit
70,0 g
sokeri
0,5 g
Rasva
2,1 g
josta tyydyttyneitä
0,4 g
Kuitu
5,1 g
Suola
0,0 g
Kuivassa ja viileässä, erillään voimakkaista hajuista
Valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Helsingin Mylly Oy
Tuotteen nimi
Myllärin Leipuri Vehnäjauho ilman askorbiinihappoa 20 kg
Tuotenumero
1019