Myllärin Leipuri Vehnäjauho ilman askorbiinihappoa 20 kg

Myllärin Leipuri Vehnäjauhossa ei ole askorbiinihappoa, joten se soveltuu lisäaineettomaan leivontaan ammattikäytössä. Laadukas vehnäjauho sopii muun muassa ruokaleipien ja kahvileipien valmistukseen. Monipuolisuutensa ansiosta tuote soveltuu myös esimerkiksi paneeraukseen, leivittämiseen ja kastikkeiden suurustamiseen.

Tuotteella on Hyvää Suomesta -merkki, joka tarkoittaa, että se on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.

Myllärin Leipuri Vehnäjauho ilman askorbiinihappoa 20 kg

Pakkauksen kierrätys, koko ja ominaisuudet

Pakkauksen koko

20,0 kg
Kierrätä kartonkikeräykseen.

Tuotteen yleiset tiedot

Ainesosat

Vehnä

Ravintoarvot / 100 g

Energia kJ

1520,0 kJ

Energia kcal

364,0 kcal

Proteiini

12,5 g

Hiilihydraatit

70,0 g

sokeri

0,5 g

Rasva

2,1 g

josta tyydyttyneitä

0,4 g

Kuitu

5,1 g

Suola

0,0 g

Säilytysohjeet

Kuivassa ja viileässä, erillään voimakkaista hajuista

Valmistaja

Valmistusmaa

Suomi

Valmistaja

Helsingin Mylly Oy

Tilausohjeet ammattilaisille

Tuotteen nimi

Myllärin Leipuri Vehnäjauho ilman askorbiinihappoa 20 kg

Tuotenumero

1019

Tunnetko jo nämä tuotteet?