gluteeniton

Myllärin Gluteeniton Täysjyväkaurajauho 20 kg

Myllärin kotimaisesta, gluteenittomasti viljellystä kaurasta valmistettu  täysjyväkaurajauho sopii sekä suolaiseen että makeaan leivontaan, kuten pizzapohjiin, kauravohveleihin sekä leipien ja sämpylöiden valmistukseen.

Runsaskuituisessa täysjyväkaurajauhossa on kuitua 11 %. Lämpökäsitelty.

Tuotteella on Hyvää Suomesta -merkki, joka tarkoittaa, että se on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.

Myllärin Gluteeniton Täysjyväkaurajauho 20 kg

Pakkauksen koko

20,0 kg

Lajittele kartonkikeräykseen

Tuotteen ominaisuudet

Gluteeniton
Runsaskuituinen

Ainesosat

Gluteeniton täysjyväkaura, lämpökäsitelty

Ravintoarvot / 100 g

Energia kJ

1540,0 kJ

Energia kcal

370,0 kcal

Proteiini

14,0 g

Hiilihydraatit

58,0 g

sokeri

1,0 g

Rasva

6,5 g

josta tyydyttyneitä

1,3 g

Kuitu

11,0 g

Suola

0,0 g

Säilytysohjeet

Kuivassa ja viileässä, erillään voimakkaista hajuista

Valmistaja

Valmistusmaa

Suomi

Valmistaja

Helsingin Mylly Oy

Tilausohjeet ammattilaisille

Tuotteen nimi

Myllärin Gluteeniton Täysjyväkaurajauho 20 kg

Tuotenumero

6004

tukku

Kespro tuotenumero

21339982

Valio Aimo tuotenumero

8058788

Patu tuotenumero

102363

EAN-koodi

6415000160045

6415000160045