Myllärin kotimaisesta, gluteenittomasti viljellystä kaurasta valmistettu täysjyväkaurajauho sopii sekä suolaiseen että makeaan leivontaan, kuten pizzapohjiin, kauravohveleihin sekä leipien ja sämpylöiden valmistukseen.
Runsaskuituisessa täysjyväkaurajauhossa on kuitua 11 %. Lämpökäsitelty.
Tuotteella on Hyvää Suomesta -merkki, joka tarkoittaa, että se on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.
Gluteeniton täysjyväKAURA, lämpökäsitelty
Ravintoarvot / 100 g
Energia kJ
1540,0 kJ
Energia kcal
370,0 kcal
Proteiini
14,0 g
Hiilihydraatit
58,0 g
sokeri
1,0 g
Rasva
6,5 g
josta tyydyttyneitä
1,3 g
Kuitu
11,0 g
Suola
0,0 g
Kuivassa ja viileässä, erillään voimakkaista hajuista
Valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Helsingin Mylly Oy
Tuotteen nimi
Myllärin Gluteeniton Täysjyväkaurajauho 20 kg
Tuotenumero
6004
Kespro tuotenumero
21339982
Valio Aimo tuotenumero
8058788
Patu tuotenumero
102363
EAN-koodi
6415000160045