Myllärin matalatuhkainen ja matalasitkoinen erikoisvehnäjauho (Wienerjauho T550) sopii erityisen hyvin kakkujen, keksien ja pizzapohjien valmistukseen sekä kastikkeiden suurustamiseen.
Tuotteella on Hyvää Suomesta -merkki, joka tarkoittaa, että se on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.
VEHNÄ ja jauhonparanne (E300),
Ravintoarvot / 100 g
Energia kJ
1508,0 kJ
Energia kcal
360,0 kcal
Proteiini
12,4 g
Hiilihydraatit
70,0 g
sokeri
0,5 g
Rasva
2,0 g
josta tyydyttyneitä
0,4 g
Kuitu
4,0 g
Suola
0,0 g
Kuivassa ja viileässä, erillään voimakkaista hajuista.
Valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Helsingin Mylly Oy
Tuotteen nimi
Myllärin Erikoisvehnäjauho 20 kg
Tuotenumero
1420
Kespro tuotenumero
20005559
Wihuri tuotenumero
3143377
Valio Aimo tuotenumero
103408
Patu tuotenumero
105322
EAN-koodi
6415002506827