Myllärin jälleen 10 vastuullisimman ruokabrändin joukossa

Myllärin nousi Sustainable Brand Index 2025 -tutkimuksessa sijalle 21. Tutkimus selvittää suomalaisten mielikuvia brändien vastuullisuudesta.

Tutkimuksessa oli mukana yhteensä 248 brändiä. Elintarviketeollisuus-kategorian 33 brändin kisassa Myllärin nousi viime vuoden sijalta 10 sijalle 8.
 
”Noteeraus 25 vastuullisimmaksi koetun brändin joukossa tuntuu hyvältä”, iloitsee Helsingin Myllyn toimitusjohtaja Niklas Kumlin
 
Neljännen polven suomalaisena perheyrittäjänä Kumlin kokee, että vastuullinen toimintatapa on ollut osa 90-vuotiaan yrityksen arkea alusta asti. ”Haluamme jatkossakin tehdä hyviä asioita etupeltoon ja ruokkia onnellisuutta.”

Välkymmin viljellyt tuotteet kaupoissa

Helsingin Myllyllä vastuullisuus ei ole korulauseita, vaan konkreettisia tekoja. Perheyritys on mm. lanseerannut Myllärin-valikoimiin välkymmin viljellyt tuotteet: Kaurahiutale 2.0:n ja Vehnäjauho 2.0:n.

Yhteistyössä sopimusvilljeljijöidemme kanssa tuemme luonnon monimuotoisuutta, pelastamme pörriäiset, vähennämme vesistökuormitusta ja sidomme hiiltä maaperään.

Lisätietoa tutkimuksesta

 
Sustainable Brand Index on Euroopan suurin vastuullisuuteen keskittyvä tutkimus. Suomessa tutkimusta on tehty vuodesta 2013. Tänä vuonna kuluttajien mielipiteitä kysyttiin 248 brändistä. Toista kertaa peräkkäin suomalaisten mielestä vastuullisin brändi oli Elovena. Toiseksi sijoittui Valio ja kolmanneksi S-ryhmä.

Lue lisää Sustainable Brand Index -tutkimuksesta

Lue lisää Helsingin Myllyn vastuullisuustyöstä
Poika ja taikina

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

Marju on viihtynyt myllyn laboratoriossa kohta 34 vuotta
Tutustu tekijöihin 10.06.2025

Marju on viihtynyt myllyn laboratoriossa kohta 34 vuotta

Mikä ruokkii myllyläisen onnellisuutta? – Työpaikka, joka tuntuu toiselta kodilta. Mukavat työkaverit ja esimies, joka on hyvä tyyppi. Lue lisää

Modernin maajussin pelloilla vuorottelevat puhdaskaura ja kukkivat lajikkeet
Tutustu tekijöihin 22.05.2025

Modernin maajussin pelloilla vuorottelevat puhdaskaura ja kukkivat lajikkeet

Kartanon tilalla viimeiset puhdaskauran siemenet kylvettiin 17.5. – Toukokuussa 2025 pitää ajatukset olla yhtä aikaa huomisessa ja vuodessa 2026. Jotta … Lue lisää

Ympäristövaikutukset nyt mukana ruokasuosituksissa
Faktaa ruuasta 16.05.2025

Ympäristövaikutukset nyt mukana ruokasuosituksissa

”Ruoka on jokaisen henkilökohtainen valinta. On silti hyvä tiedostaa, että kasvipainotteinen ruokavalio vähentää terveysriskien lisäksi ilmastokuormitusta, rehevöitymistä ja lajikatoa”, toteaa … Lue lisää

Kysely 2025: Helsingin Mylly on luotettava ja tärkeä kumppani
Uutiset 30.04.2025

Kysely 2025: Helsingin Mylly on luotettava ja tärkeä kumppani

Teetimme leipomo- ja teollisuusasiakkaillemme asiakastyytyväisyyskyselyn. Asiakkaamme arvioivat meidät arvosanalla 4,58/5. Palautteessa korostuvat luotettavuus, laatu ja hyvä palvelu. Lue lisää