Helsingin Myllylle International Food Standard -sertifikaatti

Helsingin Myllylle on myönnetty korkeimman tason International Food Standard -sertifikaatti. Kansainvälisesti tunnustettu ja GFSI-hyväksytty elintarviketurvallisuusstandardi on todiste siitä, että elintarvikkeidemme valmistusprosessi on turvallinen ja laadunvalvontamme toimii.

Aiemmin kaikissa tuotantolaitoksissamme on ollut käytössä FSSC22000-sertifikaatti. Jo sen aikana ulkopuoliset tarkastajat ja monet asiakkaamme ovat auditoineet yrityksemme säännöllisin väliajoin.

Laatusertifikaatin vaihtoon on liittynyt mm. prosessien dokumentointia, laadunvalvonnan kehitystyötä sekä henkilöstön kouluttamista uuden standardin mukaisiin vaatimuksiin. Kumppaninamme prosessissa on ollut tuotetietojen, laadun ja elintarviketurvallisuuden asiantuntija Elap Oy.

IFS-laatusertifikaatti on tärkeä etenkin Private Label -tuotteita valmistaville yrityksille. Sertifikaatti takaa myös kuluttajalle, että prosessimme on kunnossa ja laatuamme valvotaan ulkopuolelta vielä Oiva-tarkastuksiakin tarkemmin. Ruokaviraston suorittamassa Oiva-tarkastuksessa tuotantolaitoksemme ovat saaneet korkeimman mahdollisen arvosanan.

TUTUSTU SERFIKAATTEIHIN
IFS sertifikaatti
Helsinki Mills Laatukaura

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

Mylläri-Villet hakivat oppia Sveitsistä
Tutustu tekijöihin 26.11.2024

Mylläri-Villet hakivat oppia Sveitsistä

Sveitsissä myllyopissa kaksi Villeä Suomesta saman firman myllyltä. – Hienoa, että pääsi heti jakamaan ajatuksia kollegan kanssa, kiittelevät vuoromyllärit Ville … Lue lisää

Me liputamme suomalaisen ruoan puolesta
Kampanjat 27.08.2024

Me liputamme suomalaisen ruoan puolesta

Hyvää Suomesta -merkki! Etsi se paketista ennen ostopäätöstä. Myllärin-tuotteissa tuo merkki on tae siitä, että raaka-aine on omasta maasta, suomalaiselta … Lue lisää

Ensimmäinen Kaura 2.0 sato on kaupoissa ja toinen kylvetty
Viljely 28.05.2024

Ensimmäinen Kaura 2.0 sato on kaupoissa ja toinen kylvetty

Kevät on edennyt rytinällä, vaikka melkoinen takatalvi yllättikin kevättöihin rientäneet. Kuulostelimme, miten Kaura 2.0:n kylvöt etenevät Mäki-Latvalan tilalla. Ensin näytti, … Lue lisää

Jani Ryyli palasi Myllyn leipiin
Tutustu tekijöihin 08.08.2023

Jani Ryyli palasi Myllyn leipiin

Kolme vuoden jälkeen pitkän linjan myyntimies, Jani Ryyli teki paluun Helsingin Myllylle. Jani aloitti kotimaan myyntipäällikkönä 1.8.2023. Lue lisää