Myllärin by Helsinki Mills

Kakkupohja täytekakkuun

Tätä peruspohjaa voit käyttää kaikenlaisissa täytekakuissa. Mikäli haluat valmistaa tumman kakkupohjan, korvaa ½ dl vehnäjauhoista sokeroimattomalla kaakaojauheella.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
40 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
55 min

Arvostele

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

1

kakkupohja

Ainekset

4 kananmunaa
2 dl sokeria
1 ½ tl leivinjauhetta

Vuokaan

25 g voita

Ohjeet

  1. Riko kulhoon kananmunat. Mittaa joukkoon sokeri. Vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele varovasti tasaiseksi.

     Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan (halkaisija 24 cm).

  2. Paista 175 asteessa uunin keskiritilätasolla 30-40 min., kunnes kakku alkaa irrota vuoan reunoilta. Kokeile kypsyyttä cocktail- tai grillitikulla.

  3. Kumoa kakku työlaudalle ja anna jäähtyä ennen leikkaamista ja täyttämistä.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,4 g
Proteiini
5,5 g
Energia
397,8 kcal
Hiilihydraatit
78,6 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Suola
0,7 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton Unelmakakku eli Suklaakakku vadelmavaahdolla
3 h 10 min

Gluteeniton Unelmakakku eli Suklaakakku vadelmavaahdolla

Gluteeniton Brownies
40 min L

Gluteeniton Brownies

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Gluteenittomat Toscapullat
1 h 10 min L

Gluteenittomat Toscapullat