Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe sopii erinomaisesti risotto- ja couscous-tyyppisiin ruokiin, salaatteihin ja uunipuuroihin. Se on valmistettu kotimaisesta, gluteenittomasti viljellystä täysjyväkaurasta.
Lisäkkeeksi tai ruokien pohjaksi kypsennettävän kaurarouheen keittoaika on noin 8-10 minuuttia, pehmeän puuron keittämiseen tulee varata 25-30 minuuttia ja uunipuuron kypsymiseen noin tunti.
Steelcut-tyyppinen eli teräsleikattu kaurarouhe sisältää 10 % kuitua. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki, joka kertoo, että se on omassa tuoteryhmässään terveyden kannalta parempi vaihtoehto.
Gluteeniton täysjyväkaura
Ravintoarvot / 100 g
Energia kJ
1560,0 kJ
Energia kcal
370,0 kcal
Proteiini
13,0 g
Hiilihydraatit
59,0 g
sokeri
1,3 g
Rasva
6,9 g
josta tyydyttyneitä
1,2 g
Kuitu
10,0 g
Suola
0,0 g
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta
Valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Helsingin Mylly Oy
Tuotteen nimi
10 x Myllärin Gluteeniton kaurarouhe 700 g
Tuotenumero
6034
Kespro tuotenumero
21363876
Wihuri tuotenumero
2018422
Valio Aimo tuotenumero
8052873
Patu tuotenumero
108193
EAN-koodi
6415000160342