Myllärin by Helsinki Mills

Kuningatarpiirakka

Raikas ja herkullinen Kuningatarpiirakka on kesäisen kahvipöydän kruunu. Onnistuu myös talvella pakastemarjoista!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
45 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

1

piirakka

Ainekset

125 g laktoositonta voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl leivinjauhetta

Täyte

2 dl vadelmia
2 dl mustikoita
250 g maitorahkaa
1 kananmuna
½ dl sokeria

Ohjeet

  1. Sulata rasva. Sekoita leivinjauhe kaurajauhoon. Lisää rasvan sekaan sokeri, muna sekä jauho-leivinjauheseos. Sekoita tasaiseksi. Painele taikina voideltuun (Ø 24 cm) piirakkavuokaan.

  2. Levitä marjat piiraspohjalle. Sekoita keskenään maitorahka, muna ja sokeri. Kaada seos marjojen päälle. Paista uunin alaosassa 200-asteisessa uunissa noin 25–30 minuutin ajan.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
3,2 g
Proteiini
5,5 g
Energia
280,4 kcal
Hiilihydraatit
32,9 g
Rasva
13,2 g
Tyydyttynyt rasva
7,7 g
Suola
0,3 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton Suklaapiirakka
24 h 30 min GL, V

Gluteeniton Suklaapiirakka

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit
30 min L, GL

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit

Gluteenittomat Vohvelit
1 h GL

Gluteenittomat Vohvelit

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)