VASTUULLINEN TYÖNANTAJA

Neljännen sukupolven perheyrityksenä meille on tärkeää katsoa pitkälle tulevaan ja luoda kestävää hyvää
ympärillemme.

Helsingin Myllyllä on yli 80 työntekijää kolmella eri paikkakunnalla. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on yrityksemme sydän ja henkilöstön hyvinvointi, turvallisuus, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus asioita, joita edistämme järjestelmällisesti.

Työturvallisuus on luonnollisesti tärkein prioriteetti. Työterveyssopimuksemme on laaja ja työhyvinvointisuunnitelmamme ennakoiva. Kannustamme työntekijöitämme koulutukseen, liikuntaan ja harrastuksiin. Tasa-arvosuunnitelmamme laadittiin viimeksi 2018 ja sitä päivitetään säännöllisesti.

Sitoudumme toimintamme lain- ja säännönmukaisuuteen ja kansainvälisiin ihmisoikeussopimuksiin.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.