kotimaiset uutuudet arkiruoan valmistukseen

Helpota kiireistä arkeasi ja ota käyttöösi Myllärin uudet ateria-ainekset! Saat hetkessä herkullisen ja vastuullisen aterian koko perheelle. Viljapohjaiset ateria-ainekset sisältävät runsaasti kuitua ja proteiinia!

Myllärin Kanapata-aines

Myllärin viljapohjainen Kanapata-aines on helppo ja täyteläinen arkiruoka. Lisää vain broileri ja ruokakerma tai tuunaa oma kasvispohjainen vaihtoehtosi. Herkullinen ateria on valmis 20 minuutissa.

 

Myllärin Gluteeniton  Kasvis-Couscous Pata-aines

Myllärin Kaurapohjainen Kasvis-Couscous Pata-aines on lempeän mausteinen ja täyteläinen arkiruoka, joka valmistuu 13 minuutissa.

Lisää haluamasi proteiini tai valmista herkullista lisäkettä sellaisenaan. Kokeile myös murekkeessa tai esimerkiksi lettujen ja tortillojen täytteenä.

Kaura on monipuolinen, ekologinen ja terveellinen valinta kotikokkaajan ruokapöytään. Kokeile myös Myllärin Gluteenitonta Villikauraa ja Pitkäjyväistä Kauraa. Ne ovat keittiön perusraaka-aineita, jotka sopivat tuttuihin resepteihin riisin, kvinoan, pastan tai perunan sijaan.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.