
Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan suomalaisesta puhdaskaurasta, jonka ostamme omilta sopimusviljelijöiltämme. Gluteenittomien tuotteiden valmistus vaatii erityistä huolellisuutta aina pellolta pöytään. Gluteeniton kaura ei saa olla missään vaiheessa kosketuksissa gluteenia sisältävien viljojen – kuten vehnän, ohran tai rukiin kanssa. Tämä huomioidaan niin viljelyn eri vaiheissa, myllyssä kuin omassa laboratoriossammekin.
Gluteenittomia tuotteita kehittäessämme tavoitteenamme on, että tuote vastaa ominaisuuksiltaan ja maultaan mahdollisimman paljon vastaavaa tavallista tuotetta. Ne sopivat niin keliaakikoille kuin muillekin gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Niissä on hyvän maun lisäksi kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet, kuten kuitu, proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet.
Käyttämällä Myllärin-tuotteita teet samalla vastuullisen valinnan. Tuotteemme valmistetaan hiilineutraalisti lähellä kasvavasta kotimaisesta viljasta.
Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.
"*" indicates required fields
Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.
"*" indicates required fields