myllärin Gluteenittomat kauratuotteet - puhtaana pellolta pöytään

Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan suomalaisesta puhdaskaurasta, jonka ostamme omilta sopimusviljelijöiltämme. Gluteenittomien tuotteiden valmistus vaatii erityistä huolellisuutta aina pellolta pöytään. Gluteeniton kaura ei saa olla missään vaiheessa kosketuksissa gluteenia sisältävien viljojen – kuten vehnän, ohran tai rukiin kanssa. Tämä huomioidaan niin viljelyn eri vaiheissa, myllyssä kuin omassa laboratoriossammekin.  

Gluteenittomia tuotteita kehittäessämme tavoitteenamme on, että tuote vastaa ominaisuuksiltaan ja maultaan mahdollisimman paljon vastaavaa tavallista tuotetta. Ne sopivat niin keliaakikoille kuin muillekin gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Niissä on hyvän maun lisäksi kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet, kuten kuitu, proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet. 

Käyttämällä Myllärin-tuotteita teet samalla vastuullisen valinnan. Tuotteemme valmistetaan hiilineutraalisti lähellä kasvavasta kotimaisesta viljasta.

Tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.