Myllärin Pitkäjyväinen Kaura on maukas, monipuolinen ja helppo raaka-aine, jota voit käyttää riisin, pastan tai perunan tapaan lisäkkeenä, laatikkoruoissa tai täytteenä. Se pysyy keitettäessä irtonaisena ja kiinteänä. Keittoaika on 12 minuuttia.
Kokeile kanan, kasvisten, kalan sekä lihan kanssa. Reseptivinkkejä löydät vierittämällä sivua alaspäin.
Myllärin innovatiivinen uutuus on kuitupitoinen, kotimainen vaihtoehto. Ekologinen ja terveellinen kaura sopii moniin tuttuihin resepteihin riisin ja pastan sijaan. Suomalaisella Pitkäjyväisellä Kauralla on 70 % pienempi hiilijalanjälki kuin riisillä.
Kotimaisen kauran suosio kasvaa jatkuvasti – ole mukana trendissä!
VINKKI: Vähennä hävikkiä helposti ja valmista yli jääneestä kastikkeesta kaurabowl: keitä kaura, lämmitä edellisen päivän kastike ja lisää vihannekset. Voilà, valmista!




Ainesosat
Kaura. (Saattaa sisältää jäämiä vehnästä, rukiista ja ohrasta.)
Paino: 950 gGTIN-koodi: 6415000190622
Ravintosisältö (100g:ssa)
- Energiaa: 1525 kJ (365 kcal)
- Rasvaa: 7 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 1.4 g
- Hiilihydraatteja: 56 g
- joista sokereita: 1 g
- Ravintokuitua: 9.5 g
- Proteiinia: 14 g
- Suolaa: 0 g