Myllärin Lettu- ja vohvelijauho gluteeniton

Paista helposti herkulliset gluteenittomat letut! Myllärin Gluteenittomasta Lettu- ja vohvelijauhosta valmistetut letut pysyvät ehjinä paistaessa. Runsaskuituinen (9 %) jauhoseos sisältää 90 % suomalaista täysjyväkauraa, eikä lainkaan maitoa tai kananmunaa. Jauhoseoksessa on mukana sokeri ja suola – lisää vain neste ja taikina on valmista käytettäväksi. Isosta pussista (500 g) valmistat juuri haluamasi kokoisen annoksen maukkaita lettuja tai vohveleita.

Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan hiilineutraalisti suomalaisesta gluteenittomasti viljellystä kaurasta, joka tulee omilta, gluteenittomaan tuotantoon sitoutuneilta sopimusviljelijöiltämme. Niissä on hyvän maun lisäksi kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet, kuten kuitu, proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet.

Ruokaa omasta maasta
Tuoteryhmät
Tuoteominaisuus
Runsaskuituinen Gluteeniton
Ainesosat

Gluteeniton täysjyväkaurajauho, sokeri, muunnettu perunatärkkelys, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), suola

Paino: 500 g

GTIN-koodi: 6415000164388

Ravintosisältö (100g:ssa)
  • Energiaa: 1580 kJ (380 kcal)
  • Rasvaa: 7.9 g
  • josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 1.3 g
  • Hiilihydraatteja: 60 g
  • joista sokereita: 5.2 g
  • Ravintokuitua: 9.0 g
  • Proteiinia: 12 g
  • Suolaa: 1.0 g

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.