Paista helposti herkulliset gluteenittomat letut! Myllärin Gluteenittomasta Lettu- ja vohvelijauhosta valmistetut letut pysyvät ehjinä paistaessa. Runsaskuituinen (9 %) jauhoseos sisältää 90 % suomalaista täysjyväkauraa, eikä lainkaan maitoa tai kananmunaa. Jauhoseoksessa on mukana sokeri ja suola – lisää vain neste ja taikina on valmista käytettäväksi. Isosta pussista (500 g) valmistat juuri haluamasi kokoisen annoksen maukkaita lettuja tai vohveleita.
Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan hiilineutraalisti suomalaisesta gluteenittomasti viljellystä kaurasta, joka tulee omilta, gluteenittomaan tuotantoon sitoutuneilta sopimusviljelijöiltämme. Niissä on hyvän maun lisäksi kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet, kuten kuitu, proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet.


Ainesosat
Gluteeniton täysjyväkaurajauho, sokeri, muunnettu perunatärkkelys, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), suola
Paino: 500 gGTIN-koodi: 6415000164388
Ravintosisältö (100g:ssa)
- Energiaa: 1580 kJ (380 kcal)
- Rasvaa: 7.9 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 1.3 g
- Hiilihydraatteja: 60 g
- joista sokereita: 5.2 g
- Ravintokuitua: 9.0 g
- Proteiinia: 12 g
- Suolaa: 1.0 g