Myllärin Lettu- ja vohvelijauho gluteeniton

Paista helposti herkulliset gluteenittomat letut! Myllärin Gluteenittomasta Lettu- ja vohvelijauhosta valmistetut letut pysyvät ehjinä paistaessa. Runsaskuituinen (9 %) jauhoseos sisältää 90 % suomalaista täysjyväkauraa, eikä lainkaan maitoa tai kananmunaa. Jauhoseoksessa on mukana sokeri ja suola – lisää vain neste ja taikina on valmista käytettäväksi. Isosta pussista (500 g) valmistat juuri haluamasi kokoisen annoksen maukkaita lettuja tai vohveleita.

Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan puhtaasti pellolta pöytään – käytämme raaka-aineena sopimusviljelijöiltä hankittua, gluteenittomasti viljeltyä kauraa.

Ruokaa omasta maasta
Tuoteryhmät
  • Jauhot
  • Gluteenittomat
Ruokavalio
Gluteeniton
Ainesosat

Gluteeniton täysjyväkaurajauho, sokeri, muunnettu perunatärkkelys, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), suola

Paino: 500 g

EAN-koodi: 6415000164388

Ravintosisältö (100g:ssa)
  • Energiaa: 1580 kJ (380 kcal)
  • Rasvaa: 7.9 g
  • josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 1.3 g
  • Hiilihydraatteja: 60 g
  • joista sokereita: 5.2 g
  • Ravintokuitua: 9.0 g
  • Proteiinia: 12 g
  • Suolaa: 1.0 g

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.