Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe sopii erinomaisesti esimerkiksi risotto- ja couscous-tyyppisiin ruokiin, salaatteihin ja uunipuuroihin. Se on valmistettu kotimaisesta, gluteenittomasti viljellystä täysjyväkaurasta.
Steelcut-tyyppinen eli teräsleikattu kaurarouhe sisältää 10 % kuitua. Tuotteella on Sydänmerkki.
Lisäkkeeksi tai ruokien pohjaksi kypsennettävän kaurarouheen kypsymisaika on noin 8-10 minuuttia. Pehmeän puuron keität noin 25-30 minuutissa ja uunipuuro kypsyy noin tunnissa.
Suomalainen menestysresepti -kilpailussa mukana olleessa Sushike Bowl Savulohi-Kaurassa sushiriisi on korvattu Myllärin Gluteenittomalla Kaurarouheella.
Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan hiilineutraalisti suomalaisesta gluteenittomasti viljellystä kaurasta, joka tulee omilta, gluteenittomaan tuotantoon sitoutuneilta sopimusviljelijöiltämme. Niissä on hyvän maun lisäksi kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet, kuten kuitu, proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet.




Ainesosat
Gluteeniton täysjyväkaura
Paino: 700 gGTIN-koodi: 6415000160342
Ravintosisältö (100g:ssa)
- Energiaa: 1560 kJ (370 kcal)
- Rasvaa: 6.9 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 1.2 g
- Hiilihydraatteja: 59 g
- joista sokereita: 1.3 g
- Ravintokuitua: 10 g
- Proteiinia: 13 g
- Suolaa: 0 g