Myllärin Kaurarouhe GLUTEENITON

Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe sopii erinomaisesti esimerkiksi risotto- ja couscous-tyyppisiin ruokiin, salaatteihin ja uunipuuroihin. Se on valmistettu kotimaisesta, gluteenittomasti viljellystä täysjyväkaurasta.

Steelcut-tyyppinen eli teräsleikattu kaurarouhe sisältää 10 % kuitua. Tuotteella on Sydänmerkki.

Lisäkkeeksi tai ruokien pohjaksi kypsennettävän kaurarouheen kypsymisaika on noin 8-10 minuuttia. Pehmeän puuron keität noin 25-30 minuutissa ja uunipuuro kypsyy noin tunnissa.

Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan hiilineutraalisti suomalaisesta gluteenittomasti viljellystä kaurasta, joka tulee omilta, gluteenittomaan tuotantoon sitoutuneilta sopimusviljelijöiltämme. Niissä on hyvän maun lisäksi kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet, kuten kuitu, proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet.

Runsaskuituinen Ruokaa omasta maasta Sydänmerkki
Ainesosat

Gluteeniton täysjyväkaura

Paino: 700 g

Ravintosisältö (100g:ssa)
  • Energiaa: 1560 kJ (370 kcal)
  • Rasvaa: 6.9 g
  • josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 1.2 g
  • Hiilihydraatteja: 59 g
  • joista sokereita: 1.3 g
  • Ravintokuitua: 10 g
  • Proteiinia: 13 g
  • Suolaa: 0 g

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.