Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe sopii risottoihin, salaattipohjiin ja uunipuuroihin
Kotimaisesta gluteenittomasta täysjyväkaurasta valmistettu Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe sopii erinomaisesti esim. risotto- ja couscous-tyyppisiin ruokiin, salaatteihin ja uunipuuroihin. Kaurarouhe sisältää 10 % kuitua. Tuotteella on Sydänmerkki.
Lisäkkeeksi tai ruokien pohjaksi kypsennettävän kaurarouheen kypsymisaika on n. 8-10 minuuttia, kun taas pehmeän puuron keittämiseen tulee varata 25-30 minuuttia ja uunipuuro vaatii kypsyäkseen noin tunnin.




Ainesosat
Gluteeniton täysjyväkaura
Paino: 700 gRavintosisältö (100g:ssa)
- Energiaa: 1560 kJ (370 kcal)
- Rasvaa: 6.9 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 1.2 g
- Hiilihydraatteja: 59 g
- joista sokereita: 1.3 g
- Ravintokuitua: 10 g
- Proteiinia: 13 g
- Suolaa: 0 g