Myllärin Kaurarouhe GLUTEENITON

Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe sopii risottoihin, salaattipohjiin ja uunipuuroihin

Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe on valmistettu 100 % kotimaisesta, gluteenittomasta täysjyväkaurasta! Kaurarouhe sopii erinomaisesti risottoihin, salaattipohjiin ja uunipuuroihin. Tuote on erittäin runsaskuituinen (kuitupitoisuus 11 %) ja sopii myös vegaaneille.

Lisäkkeeksi kypsennettävän kaurarouheen kypsymisaika on n. 8-10 minuuttia, kun taas pehmeän puuron keittämiseen tulee varata 25-30 minuuttia ja uunipuuro vaatii kypsyäkseen noin tunnin.

Runsaskuituinen Ruokaa omasta maasta Sydänmerkki
Tuoteryhmät
  • Ateria-ainekset
  • Gluteenittomat
Ruokavalio
Ei lisättyä sokeria Gluteeniton
Ainesosat

Gluteeniton täysjyväkaura

Paino: 700 g

Ravintosisältö (100g:ssa)
  • Energiaa: 1530 kJ (365 kcal)
  • Rasvaa: 6.9 g
  • josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 1.2 g
  • Hiilihydraatteja: 56 g
  • joista sokereita: 1.3 g
  • Ravintokuitua: 11 g
  • Proteiinia: 14 g
  • Suolaa: 0 g

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.