Valmiiksi maustettu kauraseos on helppo ja nopea lisäke tai kasvisateria sellaisenaan ja kotimainen vaihtoehto käytettäväksi kaikenlaisissa riisi- ja pastapohjaisissa ruokalajeissa. Runsaasti kuitua, makua ja rakennetta!
Lisää aines kiehuvaan veteen ja kypsennä noin 15 minuuttia. Tutustu Kaura Ateria-ainesten käyttövinkkeihin.
Kasvis Kaura on valmistettu kotimaisesta gluteenittomasti viljellystä kaurasta, joten se sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon.
Keliakialiitto on valinnut Myllärin Kasvis Kaura Ateria-aineksen vuoden 2020 gluteenittomaksi elintarvikkeeksi!
Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan hiilineutraalisti suomalaisesta gluteenittomasti viljellystä kaurasta, joka tulee omilta, gluteenittomaan tuotantoon sitoutuneilta sopimusviljelijöiltämme. Niissä on hyvän maun lisäksi kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet, kuten kuitu, proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet.



Ainesosat
Ainesosat: Gluteeniton täysjyväkaura (jyvä, rouhe ja jauho), kuivatut kasvikset 20 % (tomaatti, palsternakka, purjo ja kesäkurpitsa), suola, chili.
Saattaa sisältää pieniä määriä selleriä.
Paino: 250 gGTIN-koodi: 6415000190608
Ravintosisältö (100g:ssa)
- Energiaa: 1440 kJ (345 kcal)
- Rasvaa: 6.0 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 1.1 g
- Hiilihydraatteja: 52 g
- joista sokereita: 6.2 g
- Ravintokuitua: 11 g
- Proteiinia: 14 g
- Suolaa: 1.5 g