Myllärin Kasvis Kaura Ateria-aines GLUTEENITON

Valmiiksi maustettu kauraseos on helppo ja nopea lisäke tai kasvisateria sellaisenaan ja kotimainen vaihtoehto käytettäväksi kaikenlaisissa riisi- ja pastapohjaisissa ruokalajeissa. Runsaasti kuitua, makua ja rakennetta!

Lisää aines kiehuvaan veteen ja kypsennä noin 15 minuuttia. Tutustu Kaura Ateria-ainesten käyttövinkkeihin.

Kasvis Kaura on valmistettu kotimaisesta gluteenittomasti viljellystä kaurasta, joten se sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon.

Keliakialiitto on valinnut Myllärin Kasvis Kaura Ateria-aineksen vuoden 2020 gluteenittomaksi elintarvikkeeksi!

Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan hiilineutraalisti suomalaisesta gluteenittomasti viljellystä kaurasta, joka tulee omilta, gluteenittomaan tuotantoon sitoutuneilta sopimusviljelijöiltämme. Niissä on hyvän maun lisäksi kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet, kuten kuitu, proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet.

Runsaskuituinen Ruokaa omasta maasta
Ainesosat

Ainesosat: Gluteeniton täysjyväkaura (jyvä, rouhe ja jauho), kuivatut kasvikset 20 % (tomaatti, palsternakka, purjo ja kesäkurpitsa), suola, chili.

Saattaa sisältää pieniä määriä selleriä.

Paino: 250 g

GTIN-koodi: 6415000190608

Ravintosisältö (100g:ssa)
  • Energiaa: 1440 kJ (345 kcal)
  • Rasvaa: 6.0 g
  • josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 1.1 g
  • Hiilihydraatteja: 52 g
  • joista sokereita: 6.2 g
  • Ravintokuitua: 11 g
  • Proteiinia: 14 g
  • Suolaa: 1.5 g

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.