Myllärin Gluteeniton Villikaura

Myllärin Gluteeniton Villikaura on monipuolinen keittiön perusraaka-aine, joka sopii tuttuihin resepteihin riisin, kvinoan, pastan tai perunan sijaan. Runsaskuituinen ja kotimainen kaura sopii lisäkkeeksi tai pohjaksi erilaisiin salaatteihin, paistoksiin, vuokaruokiin ja puuroihin. Sen keittoaika on noin 20 minuuttia.

Kokeile maukasta ja helppoa kauraa kanan, kasvisten, kalan tai lihan kanssa. Kaurajyvät sopivat hyvin myös leivontaan tai voit valmistaa niistä myös herkullisen joulupuuron. Tuotteella on Sydänmerkki.

Gluteeniton kaura sopii myös keliaakikon ruokavalioon. Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan hiilineutraalisti suomalaisesta gluteenittomasti viljellystä kaurasta, joka tulee omilta, gluteenittomaan tuotantoon sitoutuneilta sopimusviljelijöiltämme. Niissä on hyvän maun lisäksi kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet, kuten kuitu, proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet.

Suomalaisella Gluteenittomalla Villikauralla on 70 % pienempi hiilijalanjälki kuin riisillä.

Runsaskuituinen Ruokaa omasta maasta Sydänmerkki
Ainesosat

Gluteeniton täysjyväkaura.

Paino: 950 g

GTIN-koodi: 6415000190615

Ravintosisältö (100g:ssa)
  • Energiaa: 1530 kJ (365 kcal)
  • Rasvaa: 6.9 g
  • josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 1.2 g
  • Hiilihydraatteja: 56 g
  • joista sokereita: 1.3 g
  • Ravintokuitua: 10 g
  • Proteiinia: 14 g
  • Suolaa: 0 g

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.