Osallistu arvontaan!

Valitse suosikkisi Myllärin ruoanlaittotuotteista

  • Antamiasi yhteystietoja käytetään ainoastaan voittajan tavoittamiseen, eikä tietoja tallenneta Myllärin markkinointirekisteriin.
  • Osallistumalla kilpailuun hyväksyt ARVONNAN SÄÄNNÖT: Kilpailuaika on 23.8. – 30.9.2021. Palkintoina arvotaan 1 kpl 100 €:n arvoinen Iittala-lahjakortti ja 5 kpl Myllärin tuotepaketteja (arvo n. 20 €. )Palkinnot arvotaan kaikkien osallistumisaikana tämän arvontalomakkeen kautta osallistuneiden kesken. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajien nimet voidaan myös julkaista Myllärin sosiaalisen median kanavissa ja nettisivuilla.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.