Wilhelmiina-keksit (g)

yli 60 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset
200 g voita
1 munankeltuainen
2 dl sokeria
2-3 rkl siirappia
6 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 rkl soodaa
1 rkl vaniljasokeria
Valmistusohje

Sekoita jauhot, sooda ja vaniljasokeri. Vatkaa toisessa astiassa pehmeä voi, keltuainen, sokeri ja siirappi vaahdoksi.
Lisää jauhot voivaahdon joukkoon.

Tee pellille leivinpaperin päälle pellin pituisia tankoja, yhteensä 3 tankoa. Jätä tankojen väliin reilusti tilaa. Taikinasta tulee kaksi pellillistä.

Paista uunissa noin 15 min 175 – 200 asteessa. Leikkaa tangot lämpiminä paloiksi.

Vinkki! Laita taikina jääkaappiin n. tunniksi ennen tankojen muotoilua.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.