Wilhelmiina-keksit (g)

yli 60 min. | Helppo

  • Makeat leivonnaiset
  • Gluteenittomat
Ainekset
200 g voita
1 munankeltuainen
2 dl sokeria
2-3 rkl siirappia
6 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 rkl soodaa
1 rkl vaniljasokeria
Valmistusohje

Sekoita jauhot, sooda ja vaniljasokeri. Vatkaa toisessa astiassa pehmeä voi, keltuainen, sokeri ja siirappi vaahdoksi.
Lisää jauhot voivaahdon joukkoon.

Tee pellille leivinpaperin päälle pellin pituisia tankoja, yhteensä 3 tankoa. Jätä tankojen väliin reilusti tilaa. Taikinasta tulee kaksi pellillistä.

Paista uunissa noin 15 min 175 – 200 asteessa. Leikkaa tangot lämpiminä paloiksi.

Vinkki! Laita taikina jääkaappiin n. tunniksi ennen tankojen muotoilua.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.