Ainekset
200 g | voita |
1 | munankeltuainen |
2 dl | sokeria |
2-3 rkl | siirappia |
6 dl | Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa |
1 rkl | soodaa |
1 rkl | vaniljasokeria |

Valmistusohje
Sekoita jauhot, sooda ja vaniljasokeri. Vatkaa toisessa astiassa pehmeä voi, keltuainen, sokeri ja siirappi vaahdoksi.
Lisää jauhot voivaahdon joukkoon.
Tee pellille leivinpaperin päälle pellin pituisia tankoja, yhteensä 3 tankoa. Jätä tankojen väliin reilusti tilaa. Taikinasta tulee kaksi pellillistä.
Paista uunissa noin 15 min 175 – 200 asteessa. Leikkaa tangot lämpiminä paloiksi.
Vinkki! Laita taikina jääkaappiin n. tunniksi ennen tankojen muotoilua.