Ainekset
Taikina
5 dl | maitoa tai vettä |
50 g | hiivaa tai 2 pussia kuivahiivaa |
2 kpl | kanamunia |
1 ½ dl | sokeria |
1 tl | suolaa |
16 dl | Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja |
150 g | voita |
Kuoritaikina
1/3 osa | taikinaa |
300 g | voita |
2 ½ dl | Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja |
1 tl | suolaa |

Valmistusohje
Taikina: Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää, sokeri, mausteet ja munat. Sekoita jauhot vähitellen taikinaan ja alustuksen loppuvaiheessa pehmeä rasva. Kohota taikina peitettynä lämpimässä noin 30 minuuttia. Leivo 2/3 taikinasta pyöreiksi pikkupulliksi.
Ota 1/3 taikinasta ja sekoita siihen loput kuoritaikinan ainekset. Kauli kuoritaikina ohueksi levyksi ja paloittele pullien määrä pieniä levyjä. Laita pikkupulla kuoritaikinan sisään ja taita kuoritaikinan reunat pullan alle. Kohota pullat, voitele munalla ja paista 220 °C kunnes pullat ovat kauniin ruskeita.