Myllärin hedelmäinen tuorepuuro

yli 60 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä
1,5 dl Kaurajogurttia tai muuta kasvipohjaista jogurttia
(Omenamehua)
Valmistusohje

Herkullisen tuorepuuron voi valmistaa myös kasvipohjaiseen jogurttiin, jolloin siitä saa vegaanisen. Kaikki hiutaleet ja myslit sopivat tuorepuuron valmistamiseen, mutta erityisen herkullinen versio syntyy makeaa papaijaa sisältävästä Gluteenittomasta Kauramyslistä.

 

Valmistusohje

Sekoita mysli ja jogurtti keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli tai vähintään muutaman tunnin ajan. Kaura imee nestettä itseensä, joten puuro paksuuntuu jonkin verran jääkaapissa. Jos puuro on jääkaapista otettuna liiankin paksua, voit ohentaa sitä lisäämällä jogurttia tai tilkan omenamehua.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.