Myllärin hedelmäinen tuorepuuro

yli 60 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä
1,5 dl Kaurajogurttia tai muuta kasvipohjaista jogurttia
(Omenamehua)
Valmistusohje

Herkullisen tuorepuuron voi valmistaa myös kasvipohjaiseen jogurttiin, jolloin siitä saa vegaanisen. Kaikki hiutaleet ja myslit sopivat tuorepuuron valmistamiseen, mutta erityisen herkullinen versio syntyy makeaa papaijaa sisältävästä Gluteenittomasta Kauramyslistä.

 

Valmistusohje

Sekoita mysli ja jogurtti keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli tai vähintään muutaman tunnin ajan. Kaura imee nestettä itseensä, joten puuro paksuuntuu jonkin verran jääkaapissa. Jos puuro on jääkaapista otettuna liiankin paksua, voit ohentaa sitä lisäämällä jogurttia tai tilkan omenamehua.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.