Myllärin hedelmäinen tuorepuuro

yli 60 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä
1,5 dl Kaurajogurttia tai muuta kasvipohjaista jogurttia
(Omenamehua)
Valmistusohje

Herkullisen tuorepuuron voi valmistaa myös kasvipohjaiseen jogurttiin, jolloin siitä saa vegaanisen. Kaikki hiutaleet ja myslit sopivat tuorepuuron valmistamiseen, mutta erityisen herkullinen versio syntyy makeaa papaijaa sisältävästä Gluteenittomasta Kauramyslistä.

 

Valmistusohje

Sekoita mysli ja jogurtti keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli tai vähintään muutaman tunnin ajan. Kaura imee nestettä itseensä, joten puuro paksuuntuu jonkin verran jääkaapissa. Jos puuro on jääkaapista otettuna liiankin paksua, voit ohentaa sitä lisäämällä jogurttia tai tilkan omenamehua.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.