Vaniljainen limettituorepuuro

yli 60 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
Kahdelle:
3 dl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
3 rkl chiasiemeniä
4 – 5 dl kookos-, cashew- tai mantelimaitoa
0,5 – 1 tl jauhettua vaniljaa (ei vaniljasokeria!)
1 limetin mehu
puolikas limetin kuori
(1 tl – 1 rkl) hunajaa tai muuta makeuttajaa makusi mukaan

 

Valmistusohje

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään. Lisää sitten loput raaka-aineet ja sekoita huolellisesti. Huom! Voit käyttää nesteenä täysirasvaista kookosmaitoa ja korvata puolet nestemäärästä vedellä.Tarkista maku.  Anna tekeytyä kannellisessa lasiastiassa jääkaapissa yön yli. Nauti aamulla tai ota puuro töihin mukaan.

 

Vinkki! Voit tehdä illalla valmiit annokset puuroa sopiviin, kannellisiin astioihin tai nauttia puuron suoraan purkista vaikkapa marjojen, pähkinöiden tai hedelmäpalojen kera.

 

 

Reseptin laati Karita Tykkä

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.