Uunikaurapuuro (g)

yli 60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
3 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
1,5 l täysmaitoa
1 tl suolaa
Valmistusohje

Lämmitä uuni 150-asteiseksi. Voitele uunivuoka ja mittaa ainekset vuokaan. Nosta vuoka uuniin vähintään puoleksitoista tunniksi. Sekoita ensimmäisen tunnin aikana muutaman kerran. Puuron voi tehdä myös kypsentämällä yön yli 90-asteisessa uunissa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.