Uunikaurapuuro (g)

yli 60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
3 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
1,5 l täysmaitoa
1 tl suolaa
Valmistusohje

Lämmitä uuni 150-asteiseksi. Voitele uunivuoka ja mittaa ainekset vuokaan. Nosta vuoka uuniin vähintään puoleksitoista tunniksi. Sekoita ensimmäisen tunnin aikana muutaman kerran. Puuron voi tehdä myös kypsentämällä yön yli 90-asteisessa uunissa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.