Turkkilainen Revani-kakku

30-60 min. | Helppo

  • Makea leivonta
Ainekset

Taikina:

4 kananmunaa
2,5 dl sokeria
4,5 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
4,5 dl Myllärin Luomu Mannasuurimoita
2,5 dl turkkilaista jogurttia
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 rkl öljyä

 

Kuorrutesiirappi:

2 dl vettä
2 dl sokeria
2 tl sitruunalientä
Pinnalle:  kookoshiutaleita
Valmistusohje

Vispaa munat ja sokeri, lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina pellille tai uunivuokaan ja paista 180 °C kunnes kypsää tikulla kokeiltaessa. Kun otat kakun uunista, valele pintaan noin 0,5 dl vettä.

 

Valmista seuraavaksi kuorrute. Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä 15 minuuttia. Lisää sitruunanmehu ja keitä vielä 3 minuuttia. Valele lientä kakun pintaan ja ripottele pinnalle halutessasi kookoshiutaleita.

 

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.