Turkkilainen Revani-kakku

30-60 min. | Helppo

  • Makea leivonta
Ainekset
Taikina:
4 kananmunaa
2,5 dl sokeria
4,5 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
4,5 dl Myllärin Luomu Mannasuurimoita
2,5 dl turkkilaista jogurttia
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 rkl öljyä
Kuorrute:
2 dl vettä
2 dl sokeria
2 tl sitruunalientä
Pinnalle: kookoshiutaleita
Valmistusohje

Vispaa munat ja sokeri, lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina pellille tai uunivuokaan ja paista 180 °C kunnes kypsää tikulla kokeiltaessa. Kun otat kakun uunista, valele pintaan noin 0,5 dl vettä.

Valmista seuraavaksi kuorrute. Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä 15 minuuttia. Lisää sitruunanmehu ja keitä vielä 3 minuuttia. Valele lientä kakun pintaan ja ripottele pinnalle halutessasi kookoshiutaleita.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.